سلام
من بعد از مدتها میخوام دوباره یه مطلب در مورد پایتخت ایران بنویسم
چند وقت پیش توی صحن مجلس بحث انتقال پایتخت مطرح شد.متاسفانه و صد متاسفانه نمیدونم این خبرنگارا چرا اینجوری حرف میزنن.هرچیزی رو که باهاش به هر دلیلی(که واقعا نمیدونم چیه) مخالفن با مسخره کردن یا جبهه گرفتن و . خراب می کنن.
طرح تو چند وقت تو صحن مجلس بود و بحث انتقال به یه شهر دیگه مثل سمنان یا. بود اما خبرنگار
ابله و احمق(معذرت می خوام ولی واژه ای برازنده تر ازین پیدا نکردم.چون یا عمدی میگه یا سهوی)
میگه میخوایید پایتخت عوض بشه تا به شما هم بگن بچه تهران.آخه شما که سواد یک موضوع رو ندارید چرا اینجور قضاوت می کنید.یه نگاه به آمار مرگ و میر تهران بکنید.ببینید امار بهشت زهرا چند درصد مرگ در تهران رو بر اثر آلودگی اعلام می کنه؟؟؟
این شهر واقعا دیگه ظرفیت ندارهتوی مقاله قبلیم نوشتم و یه نظر سنجی هم گذاشتم.بالای 60 درصد از 220 نفر شرکت کننده موافق انتقال پایتخت بودن(البته یه نمونه کوچیک و آماری)
دلایل عمده خودم هم گفتم(پیشرفت سایر استانها-دوری از حاشیه نشینی-کاهش هزینه های احداث زیربناهایی مثل تونل و مترو و پل و .-کاهش مرگ و میر که متاسفانه جزو معدود چیزهایی هست در ایران که ارزون تر میشه-گسترش عدالت --- دیگه لااقل هوا بدتر ازین نمیشه-خود مردم تمایل پیدا می کنن ازینجا برن اگه دولت بره یه شهر که بخوا اونجا رو رشد بده-فقط مسئله تامین امنیت و زیربناهای اون شهر میمونه که یه ضرر و فایده کنید می بینید تو بلند مدت(مثلا 5 الی 10 سال ) کدوم به نفع کشور و مردم(نه دولت و حکومت) هستو .
به قول امام خمینی :به داد اسلام برسید
منم میگم به داد مردم برسید.یکی دلسوز تو مسئولان نیستآیا؟؟؟؟
تغییر پایتخت ایران (جرات یا حقیقت)
یه ,پایتخت ,تو ,شهر ,رو ,هم ,پایتخت ایران ,بحث انتقال ,به داد ,صحن مجلس ,می کنن
درباره این سایت